Tavada, donmuş tavuk göğsü nasıl pişirilir? Tavuk göğsü teflon tavada, döküm tavada, döküm ızgarada veya ocak üzeri tost makinasında çok kolay olur. Bu aletlerin dışında elektrikli veya ocak üzerinde çalışan her çeşit ızgara yapma aletleriyle de tavuk göğsü pişirilebilir. Acil durumlarda kullanmam için, her zaman derin dondurucumda tavuk göğsü eti hazır bulunur. Dondurucuya tavuk göğsünü yarımşar veya iri parçalar halinde doğrar, streçe sarar atarım. Elbette üzerine tarihini yazarım ki, ilk attığım tavuk göğsü ile son attığım tavuk göğsü birbirine karışmasın. Dondurucuda tavuk göğsünü uzun süre saklamanın bir anlamı yok; ben tavuk göğsünü en fazla iki ay süre saklarım.
tarifin devamı »