Düdüklüde Terbiyeli Patatesli Havuçlu Et Haşlama Tarifi:
Pişme süresi: 40 dakika
Pişirme Isısı: Orta Ateş
5 Kişilik

Sos'un Hazırlanması:
Uygun kase içine 1 tatlı kaşığı tepelice un, 1 adet yumurta sarısı, 1/2 limon suyu konulacak ve karıştırılacak. Üzerine 1 çay bardağı içme suyu ilave edilecek ve çırpılacak.

Ana malzemesi:
1.5 kg. Kemikli Dana Eti
5 çorba kaşığı zeytinyağı
5 orta boy soğan
3 orta boy patates
3 orta boy havuç
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
2 tatlı kaşığı tuz
6 su bardağı sıcak su
1 adet yumurta sarıs
1 tatlı kaşığı un
1 çay bardağı içme suyu
yarım limon suyu
tarifin devamı »